Justyna Budzyńska została wybrana Członkiem Zarządu Fabryki Cukierków „Pszczółka” Sp. z o. o. Swoją funkcję będzie pełniła od 12 kwietnia br.
– Fabryka Cukierków „Pszczółka” to zakład z tradycjami i dużym potencjałem. Obok znanych karmelków takich jak np. słynne Kukułki posiadamy nowoczesne linie produkcyjne cukierków czekoladowych i pralin. Wsparcie i stała produkcja karmelków oraz jednoczesny rozwój w zakresie linii czekoladowych to wyzwanie, któremu będę chciała jako Członek Zarządu sprostać. Z Zakładem jestem związana od kilku lat, mam wiele pomysłów, które zamierzam realizować. Pełniąc funkcję Dyrektora Marketingu i Promocji Marki moim udziałem było wprowadzenie na rynek wielu produktów takich jak np. Mała Czarna, Orzesz Ty!, Poczuj Miętę oraz Czekoladowe Inspiracje czy linii galaretek Hop Siup i Ale owoc, które wykazują wysoki poziom sprzedaży i otwierają nam drzwi do tych segmentów rynku, w których produkty spółki nie były dotychczas sprzedawane – mówi Justyna Budzyńska, Członek Zarządu Fabryki Cukierków „Pszczółka” Sp. z o. o.
Justyna Budzyńska to doświadczony manager z obszaru marketingu i public relations. Jest min. absolwentką studiów Master of Business Administration na Politechnice Lubelskiej a także studiów podyplomowych z zakresu Zarządzania i Marketingu na Politechnice Lubelskiej oraz PR i Komunikacja Społeczna i CSR na Wyższej Szkole Przedsiębiorczości i Administracji w Lublinie.